Csótányirtás

Az egyik legelterjedtebb kártevő rovarfaj. Egészségügyi kártevő. A kifejlett példányok elérhetik a 20-30 mm hosszúságot is. Vörösesbarna-fekete színű. Erős futólábai vannak.

Legismertebb fajtái: konyhai csótány, amerikai csótány, német csótány

csótányirtás csótány irtás kártevőirtás kártevő irtás rágcsáló és rovarirtás rovarirtás rovar irtás

Szinte már csak az ember közelségében él. Az épületekben élő csótányok eredetileg a trópusokról származnak. Ezért szeretik a meleg és párás helyeket, ahol elbújhatnak és élelmet találhatnak. Általában konyhákban, mosdókagyló környékén, szennyvízelvezetőkön, telepednek le. Szeretnek szeméttárolók, élelmiszerraktárak környékén megtelepedni táplálékszerzés céljából.

Mindenevők és sokat isznak. Éjszaka aktívak és élelmet keresnek, és szomjukat oltják, ahol van mit inni: kis medencéknél, lefolyóknál, csatornákban. Itt beszennyezik magukat baktériumokkal, gyakran kórokozókkal és átviszik őket élelmiszereinkre, edényeinkre, bútoraink felületére és személyes tárgyainkra. Nem csak anyagi kárt (rágás, élelmiszerek beszennyezése) okoznak, hanem mentális zavarokat is kelthetnek az emberben, ezért ha ilyen rovarokat fedez fel az otthonában, azonnal gondoskodjon a csótány irtásról.

Védekezés hatékony módja: a gyérítés!

csótányirtás csótány irtás kártevőirtás kártevő irtás rágcsáló és rovarirtás rovarirtás rovar irtás biztosirtás biztos irtás

Csótányirtás gélezéssel

Az egyik hatékony csótány irtás módszer a csótánygél használata, mely egy gyomorméreg, s melyet munkatársaink a csótányok vonulási vonalára, búvóhelyeire helyeznek el. A csótánygél vonzza a kártevőket és rendkívül gyorsan hat, rövid időn belül elpusztítja a csótányokat. Emellett a csótánycsali közvetetten is működik, mivel a csótányok hajlamosak megtámadni és felfalni fajuk elhullott vagy legyengült tagjait. Ez kettős hatást és különösen nagy hatékonyságot eredményez, mivel a csótányok kannibalizmusát kihasználva a fertőzés még gyorsabb felszámolásához, hatékonyabb csótányirtáshoz vezet.

A csótánygél előnyei:
– gyors hatás
– jó tapadás
– nincs környezetszennyezés
– könnyen adagolható, függőleges felületeken is célzottan használható
– hosszan tartó hatás

csótányirtás csótány irtás kártevőirtás kártevő irtás rágcsáló és rovarirtás rovarirtás rovar irtás biztosirtás biztos irtás

Csótány irtás permetezéssel

A legelterjedtebb csótány irtási eljárás a permetezés, amely során elnyújtott hatású, ún. mikrokapszulázott irtószert alkalmazunk. A permetezés során egy tartós méregmező alakul ki a csótányok közlekedési útvonalán, ahonnan testfelületükön összegyűjtve a mérget elhurcolják búvóhelyeikre is, illetve tisztálkodás során szájszervükkel a szervezetükbe juttatják azt, garantálva ezzel a leghatékonyabb csótányirtást.

 

Szívesen állunk a segítségére, hogy hatékony megoldást nyújtsunk a problémájára, keressen bizalommal telefonon:

70/303-02-77

 

Vagy küldjön egy üzenetet, a következő kérdőív segítségével:

 

Tekintse meg értékeléseinket:

https://biztosirtas.hu/#velemenyek

BIZTOS IRTÁS: ROVARMENTES OTTHONOK, NYUGODT ÉJSZAKÁK!

Kövessen bennünket a Facebook-on: https://www.facebook.com/biztosirtas

Csótányirtás árak

Alkalmazott módszer: permetezés és gélezés
1 szoba                        19.500 Ft
2 szoba                        22.500 Ft
3 szoba                        25.500 Ft
Minden további terület 990 Ft/10 m2
Hidegködképzés (nagy fertőzöttség esetén javasolt) 110 m2-ig + 5.000 Ft

Két kezelés ajánlott!
3. kezelés a garancia (melynek feltétele a második ismétlő irtás), amikor is csak a kiszállási díjat kell megfizetni (pl.: Bp. területén 5.000 Ft)
Szállodák, kollégiumok, hotel, motel részére egyedi árajánlatot készítünk.

Csótányirtásról bővebben: https://biztosirtas.hu/csotanyirtas/

Ne a kártevők érezzék jól magukat
az ÖN otthonában! Biztos Irtás!

Hívjon MOST!

+36703030277

Mit csinál egy irtó?

A jelenlegi hatályos jogszabályok betartásával elmagyarázza Önnek a megelőzési és védekezési intézkedéseket, prevenciós tervet készít és elvégzi a kezeléseket, a lehető legnagyobb körültekintéssel és diszkrécióval.

Mennyibe kerül egy irtás?

Az irtás ára több tényezőtől függ: a kártevők típusától, a kezelendő terület nagyságától, a védekezési módtól, a fertőzés súlyosságától, illetve hogy melyik városban történik az irtás. A célzott korai kártevő-felismerés, a szakszerű megelőzés, valamint a rendszeres ellenőrzés és karbantartás jelentősen minimalizálja a kockázatot, és további költségeket takarít meg.
Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen árajánlatot: https://biztosirtas.hu/arajanlat/

Milyen diszkréten végzik a munkájukat?

Minden irtási folyamat esetén törekszünk a maximális diszkrécióra. Felirat és logó nélküli autóval érkezünk a helyszínre, eszközeinket rejtve visszük magunkkal az épületbe. Utcai ruházatban közlekedünk, és csak az irtási területen öltözünk védőfelszerelésbe, megőrizve a teljes anonimitást a folyamat végéig.

Milyen gyorsan tudják megkezdeni az irtást?

Ez nagyban függ az időbeosztásunktól, és a fertőzés súlyosságától is. Ideális esetben MÉG AZNAP el tudjuk kezdeni a mentesítést, de legrosszabb esetben is 48 órán belül biztosan a helyszínre érkezünk. HÉTVÉGÉN is dolgozunk, hívjon vagy kérjen visszahívást, és a lehető leggyorsabban megoldjuk a problémáját!

Adnak garanciát?

Természetesen! A szakmában elérhető leghatékonyabb hatóanyagokkal dolgozunk, teljes körü garanciát a minden esetben javasolt, ismétlő 2. kezelés után tudunk adni a hatékony végeredmény érdekében. Több mint ezer elvégzett irtás tapasztala alapján harmadik alkalomra NEM szokott szükség lenni, de ha mégis erre kerülne sor, akkor csupán az 5000 Ft kiszállási díjat kérjük megfizetni.

Ha bővebben olvasna

a csótányirtásról

a Biztos irtás blogjában talál további érdekes cikkeket a témában

Rovarirtás lakásban: hatékony megoldások és praktikus tanácsok

Rovarirtás lakásban: hatékony megoldások és praktikus tanácsok

A rovarok jelenléte a lakásban nemcsak kellemetlen, de higiéniai és egészségügyi problémákat is okozhat. A rovarirtás lakásban nem csupán esztétikai kérdés, hanem alapvető fontosságú a biztonságos és egészséges otthon fenntartásához. Ez a cikk részletesen bemutatja a...

Csótány a házban! Miért látogatnak meg minket?

Csótány a házban! Miért látogatnak meg minket?

Csótány !!!!!!! 😱 Már pusztán a név is elég ahhoz, hogy kirázzon a hideg! Miért "látogatnak" meg? Elég egyértelmű, kézenfekvő lenne a válasz, hogy biztos koszos a lakás, és ezért, de sajnos (vagy inkább szerencsére?) ez nem olyan egyszerű. Hiába van nálunk...

Milyen kártevőkre érdemes odafigyelni télen?

Milyen kártevőkre érdemes odafigyelni télen?

Milyen kártevőkre érdemes odafigyelni télen? Annak ellenére, hogy sokan azt hiszik, hogy a kártevőkkel kapcsolatos problémák a tél beköszöntével megszűnnek, az igazság az, hogy minden évszaknak megvan a maga sajátos időszaka. Az egyik ok, amiért gyakran úgy gondolják,...

Gyakori kérdések csótányirtással kapcsolatban

Gyakori kérdések csótányirtással kapcsolatban

Gyakori kérdések a csótányirtással kapcsolatban. Hogyan ismerem fel a csótányt? A csótányok felismerése általában nem túl bonyolult. Testük hosszúkás és lapos, vöröses sötétbarnától a feketéig terjedhet a színűk, és gyakran szárnyakkal rendelkeznek. A fejükön...

Mi a rovarcsípés allergia?

Mi a rovarcsípés allergia?

Mi a rovarcsípés allergia? A rovarcsípés allergia a hártyás szárnyú rovarok mérgében található fehérje természetű anyagokkal szemben kialakuló allergiát jelent. Európában a méhek és a darazsak által okozott csípések kapcsán alakul ki leginkább. Milyen formái...

HACCP

rendszeres karbantartási szerződés

Ügyfélkörünkben megtalálhatóak éttermek, pékségek, raktárak, közkonyhák, könyvtárak, irodák, szociális intézménye Iaculis natoque erat potenti mus sem a sociosqu nascetur massa lacinia consectetur sodales ac vestibulum sem.Nibh condimentum dapibus iaculis per diam adipiscing adipiscing sagittis amet eget nascetur odio gravida ad morbi aliquam a ullamcorper augue laoreet consectetur a a porta natoque.Non nibh parturient habitant.

Magánháztartások

 is megbecsülik szakértelmünket.

Ügyfélkörünkben megtalálhatóak éttermek, pékségek, raktárak, közkonyhák, könyvtárak, irodák, szociális intézménye Iaculis natoque erat potenti mus sem a sociosqu nascetur massa lacinia consectetur sodales ac vestibulum sem.Nibh condimentum dapibus iaculis per diam adipiscing adipiscing sagittis amet eget nascetur odio gravida ad morbi aliquam a ullamcorper augue laoreet consectetur a a porta natoque.Non nibh parturient habitant.

Professzionális kártevőirtás szakértőktől
Diszkrét és hatékony
AKÁR azonnal!

További kártevő irtás szolgáltatásaink

Ágyi poloska

Bolhairtás

Hangyairtás

Rágcsálóirtás

Darázsirtás

Kullancsirtás